Hirdetéskezelés

Egy igényes modern weboldal, mindenképp egy fontos lépés az ügyfélszerzés útján. Ahhoz azonban, hogy holnapunk megfelelő figyelmet kapjon, szükségünk lesz hirdetésre és megjelenési felületekre, ahonnan figyelmet irányítunk weboldalunkra.

 

Miért minket válassz?

Optimalizáljuk a hirdetési teljesítményedet

Hatékony

Célunk, hogy munkaidőnket és szakértelmünket a leghatékonyabban állítsuk ügyfeleink szolgálatába. Így jobb eredményeket érhetünk el.

Átlátható

Fontos számunkra, hogy te is átlásd az általunk létrehozott Google hirdetés kampányok célját és működését, illetve az elért eredményeket.

Megbízható

Magas szakmai színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk már több éve, mivel kiemelten fontos számunkra ügyfeleink megtisztelő bizalma.

Hirdetéskezelés

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

N

Weboldal elemzés

Egy jól működő weboldal nagyon fontos feltétele a Google hirdetési kampánynak.

N

Hirdetési kampány megtervezés

Megtervezzük és összeállítjuk a weboldaladra szabott Google hirdetési stratégiádat.

N

Hirdetési kampány összeállítás

Hirdetési fiók beállítás, kulcsszó kutatás, hirdetések előkészítése és kampányszervezés.

N

Optimalizálás

Sikereket úgy érhetünk el, ha jól optimalizáljuk őket, és riportokat készítünk.

Hogyan történik?

Kampánykezelés folyamata

01.

K

Kapcsolatfelvétel

Miután kapcsolatba léptél velünk, szeretnénk jobban megismerni a vállalkozásod célkitűzéseit és marketing céljait. Majd a kutatómunka, illetve egyeztetéseket követően összeállítjuk számodra a részletes árajánlatunkat, melyet e-mailben, pdf dokumentum formájában küldünk el neked.

02.

K

Weboldalelemzés

A weboldal megjelenése, tartalma és felépítése rendkívül fontos a sikeres Google hirdetés szempontjából. Éppen ezért, weboldalad elemzésével kezdjük munkánkat és megvizsgáljuk azon pontokat, melyek hatással lehetnek az eredményekre.Ha nincs saját webfejlesztőd, szívesen segítünk ebben is.

03.

K

Hirdetés stratégia

Az információk alapján összeállítjuk célzottan a te vállalkozásodra szabott hirdetési stratégiádat. Az elkészült stratégiát bemutatjuk neked és átbeszéljük, hogy te is átlásd a teljes folyamatot, illetve azt, hogy milyen határidőket és célokat határoztunk meg a hirdetési kampány működésére vonatkozóan.

04.

K

Kampánykezelés

Létrehozzuk és beállítjuk a hirdetési fiókot, kiválasztjuk a megfelelő kulcsszavakat, megírjuk a hirdetés szövegeket és elkészítjük a kreatívokat. Feltöltjük a kampányokat, hirdetés csoportokat, és hirdetéseket a hirdetési fiókba. Legvégül élesítjük a Google hirdetési kampányokat, hogy elinduljon a hirdetések megjelenítése a potenciális vásárlók számára.

05.

K

Optimalizálás

A futó hirdetési kampányok rendszeres felügyeletet igényelnek, hogy láthassuk kiknek, milyen kereséseknél jelentek meg a hirdetések. Ami nem releváns, azokat ki tudjuk zárni. Ha esetleg egy hirdetés vagy hirdetés csoport nem hozza a kívánt eredményeket, azon időben tudjunk módosítani, megelőzve a hirdetési költségkeret fölösleges költését.

06.

K

Eredmények

Minden hónap elején, az elmúlt hónap tapasztalatairól és eredményeiről készítünk egy jól áttekinthető, összegző riportot, melyet megosztunk veled. Majd átbeszéljük veled, a riportban látható számok jelentését, illetve azt is, ha valamilyen javaslatunk lenne a Google hirdetés kampányok módosítására vonatkozóan.

Miben lehetünk a segítségedre?

Segítünk abban, hogy a legjobb lehess!